Yhteystietomme

Luottovälittäjäsi avaa sinulle kotioven

Juha Andersson

Toimitusjohtaja, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV Kaupanvahvistaja

Yli kymmenen vuotta alalla olleena olen päässyt osallistumaan jo yli tuhannen asunnon kauppaan! Asiakkaan onnistunut asuntokauppa on aina ollut minulle prioriteettina numero 1. Väitän edelleenkin ettei asiakasta voi ylipalvella. Siksi työskentelenkin suurella sydämellä ja teen kaikkeni, että asiakkaiden odotukset ylittyvät joka kerta. Välitystyön lisäksi teen kiinteistökauppoihin liittyen kaupanvahvistuksia maanmittauslaitokselle. Haluan yrityksemme tarjoavan asiakkaillemme aina parhaimmat, tehokkaimmat ja turvallisimmat keinot asuntojensa myyntiin. Luottovälittäjä Oy LKV on saanut Riihimäellä ja sen lähialueilla merkittävän jalansijan vuosien varrella, joka on pitkälti ammattitaitoisen, osaavan ja luotettavan henkilökunnan ansiota.

Satu Miiros

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED
Kun aloitin työskentelyn kiinteistönvälittäjänä v.2007 alussa, tiesin päässeeni omaan kutsumusammattiini. Tämä työ on mitä suurimmalta osin asiakaspalvelua ja se on minussa sisäänrakennettu ominaisuus. Vuosien kokemus, ammattitaito ja rento, rehellinen ote asioihin on aikaansaanut lukemattomia onnistuneita asuntokauppoja ja tyytyväisiä asiakkaita. Paras kiitos työssäni on se, että asiakkaat palaavat luokseni, kun asunnonvaihto on jälleen ajankohtaista. Tervetuloa asiakkaakseni, olit sitten ostamassa, myymässä tai vuokraamassa – teen parhaani ollakseni luottamuksesi arvoinen.

Annukka Musakka

Kiinteistönvälittäjä LKV
Olen helposti lähestyttävä, avoin ja iloinen kiinteistönvälittäjä. Huippuammattilaisena minulla on ilo työskennellä alan parhaassa yrityksessä. Työn luonne on kuin palapelin palasten yhdistelyä, ja siinä olen hyvä. Rakastan työtäni, jota olen tehnyt jo kaksikymmentä vuotta. Minulla on yrittäjätausta, joten ymmärrän kaupanteon päälle. Asuntoja tarvitaan kaikissa suhdanteissa ja asuntomarkkinoiden heiluessa välittäjän ammattitaito punnitaan. Kauppojen synnyttyä onkin palkitsevaa nähdä ostajan ja myyjän tyytyväiset ilmeet. Teen parhaani saadakseni nykyiseen kotiisi nopeasti uudet asukkaat. Hoidan myynnin tehokkaasti ja samalla autan sinua löytämään uuden unelmiesi kodin.